Αποστολέας Θέμα: Σχετικά με μανουαλ.  (Αναγνώστηκε 501 φορές)

Συνδεδεμένος panosp25

  • Administrator
  • Elite
  • *****
  • Μηνύματα: 1064
Απ: Σχετικά με μανουαλ.
« Απάντηση #15 στις: Μάιος 12, 2019, 09:02:10 μμ »
Giannis_t καλησπέρα.
(Το παρόν κείμενο δεν απευθύνεται προσωπικά αλλά απαντά σε κάποια επιμέρους ερωτήματα)
Το θέμα της συζήτησης σε αυτό το ποστ είναι τα manual αλλά όχι και το ζητούμενο. Το ζητούμενο του forum είναι η αλληλεγγύη όπως πολύ ωραία παρατήρησες και η παρέα, είτε από εδώ μέσα ή από κοντά όπως ο καφές που ήπιες με τα παιδιά στη Θεσσαλονίκη. Τέτοιες συναντήσεις γίνονταν συχνά στη Θεσσαλονίκη ενώ είχαν να διοργανωθούν πολλά χρόνια στην Αθήνα. Τον τελευταίο χρόνο φτάσαμε στο σημείο να κόψουμε και πίτα με συμμετοχή 25 ανθρώπων και 9 μοτοσυκλετών.

Από αυτούς εκείνοι που είχαν το manual στην κατοχή τους και είχαν κάνει χρήση αυτού ήταν...αν υπολογίζω σωστά 5 to πολύ 6. Γιαυτό λοιπόν ξαναλέω ότι το manual δεν είναι το ζητούμενο. Είναι απλά ένα εργαλείο για αυτούς που το χρειάζονται πραγματικά κι αυτό έχει αποφασιστεί (όχι με κάποια συμφωνία, αλλά έτσι το έφερε η πορεία) να δίνεται σε μέλη που αντιλαμβάνονται τη φιλοσοφία του forum, το ιδεώδες του μοτοσυκλετισμού, την αρετή των σοφών και αγίων, την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι στα post υπάρχουν link για manual όπως υπήρχαν πάντοτε, στα Γιαπωνέζικα, στα Ρώσικα κι ένα ρώσικο μεταφρασμένο στα αγγλικά. Εκείνα που είχαν στα χέρια τους όλοι (ακόμη κι εγώ) μέχρι τις αρχές του 2018. Άλλωστε αν έχεις όρεξη, μεράκι και πιάνουν λίγο τα χέρια σου, το manual δεν λέει τίποτα, είναι απλά ένα εργαλείο, ένα εργαλείο που από μόνο του όμως δεν σου λύνει το πρόβλημά σου. Θέλει και τη δική σου συμμετοχή. Ο λόγος όμως που αποφασίσαμε να μην το διαθέτουμε άμεσα είναι το ότι δεχθήκαμε επίθεση από ανθρώπους που το επιθυμούσαν διακαώς και το απαιτούσαν και από ανθρώπους που είδαν να χάνονται τα κέρδη τους από όσους τους θεωρούσαν γκουρού του Superfour.

Αν λοιπόν έχω το ελάχιστο δικαίωμα να διαχειρίζομαι τα link του manual τότε θα προσπαθήσω να τα διαθέτω σε ανθρώπους που αποδεικνύουν ότι το αξίζουν όπως και την κάρτα μέλους του forum, που έχει βγεί με πολύ κόπο, τρέξιμο και έξοδα μέλους χωρίς προσωπικό όφελος.

Οπότε όπως κατάλαβες Giannis_t (εδώ απαντώ προσωπικά) δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο task πέρα από το να λες μια καλημέρα, μια καλησπέρα έστω κι αν βρείς λύση στο πρόβλημά σου πες την και σε μας. Δεν κοστίζει. Αυτά! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και συγγνώμη για τη νουβέλα....