Αναφορά προβλημάτων Φόρουμ.

Ξεκίνησε από Spyros.L, Νοεμβρίου 17, 2022, 06:26:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

dumutrus

Σπύρο καλησπέρα δεν ξέρω αν έκανες καμία κίνηση με το θέμα αλλά σήμερα που το έλεγξα πατώντας στο κουμπί προεπισκόπηση μου έμβανίζει μία επιλογή που γράφει
click or drag files here to attach them

Δεν μπορείτε να δείτε αυτό το συνημμένο.

πριν δεν μου το έβγαζε μου ζητάει να ορίσω μήκος πλάτος pixel έβαλα δοκιμαστικά 450*450 στην απο πάνω φωτογραφία να δω πως θα βγεί.
Όποιος σου πεί δεν γίνεται πες του κοίτα να μαθαίνεις.

Spyros.L

Παράθεση από: Spyros.L στις Σεπτεμβρίου 15, 2023, 10:39:33 ΜΜ
Παράθεση από: dumutrus στις Σεπτεμβρίου 14, 2023, 10:58:34 ΜΜΣπύρο καλησπέρα δεν ξέρω αν έκανες καμία κίνηση με το θέμα αλλά σήμερα που το έλεγξα πατώντας στο κουμπί προεπισκόπηση μου έμβανίζει μία επιλογή που γράφει
click or drag files here to attach themπριν δεν μου το έβγαζε μου ζητάει να ορίσω μήκος πλάτος pixel έβαλα δοκιμαστικά 450*450 στην απο πάνω φωτογραφία να δω πως θα βγεί.
Απ οτι ειδα το upload λειπει στο editor της 'Γρηγορης απαντησης' που βρισκεται παντα στο κατω κατω μερος της σελιδας. Αν πατησω ´Προεπισκοπηση', ανοιγει ενα αλλο editor με το upload να υπαρχει κανονικα, ετσι οπως το εκανες δηλαδη. Αρα το προβλημα ειναι οτι δε φαινεται το "Click or drag files here to attach them." προτου πατησεις προεπισκοπηση?
Καθε φορα που αναβαλλουμε τη μαχη,
ειναι ωφελος του αντιπαλου.

dumutrus

Το  "Click or drag files here to attach them." δεν μου το εφάνιζε καθόλου  όταν έκανα έγραψα πρώτη φορά για το πρόβλημα και ως δια μαγείας εχθές μου εμφανίστηκε όταν πατάω προεπισκόπηση  δεν με χαλάει εκεί που είναι να σου πώ την αλήθεια.
Όποιος σου πεί δεν γίνεται πες του κοίτα να μαθαίνεις.

Spyros.L

Παράθεση από: dumutrus στις Σεπτεμβρίου 15, 2023, 11:25:58 ΜΜΤο  "Click or drag files here to attach them." δεν μου το εφάνιζε καθόλου  όταν έκανα έγραψα πρώτη φορά για το πρόβλημα και ως δια μαγείας εχθές μου εμφανίστηκε όταν πατάω προεπισκόπηση  δεν με χαλάει εκεί που είναι να σου πώ την αλήθεια.

Γενικα μπορείς να πατάς το κουμπί Απάντηση κατω κατω, η αν εισαι απο κινητο, πατα το 'Ενέργειες Χρήστη' και υστερα Απαντηση για πληρες μενου.
Καθε φορα που αναβαλλουμε τη μαχη,
ειναι ωφελος του αντιπαλου.

dumutrus

Όποιος σου πεί δεν γίνεται πες του κοίτα να μαθαίνεις.