Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Νέο μέλος εδώ !!!!

Ξεκίνησε από Maverick1993, Μαΐου 06, 2024, 11:23:56 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Maverick1993

Νέο μέλος εδώ λοιπόν, κι επειδή δεν ξέρω, θα ήθελα να με κατατοπίσετε σχετικά με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω στο CB μου. Είναι θέμα τροφοδοσίας λογικά.

Spyros.L

Παράθεση από: Maverick1993 στις Μαΐου 06, 2024, 11:23:56 ΠΜΝέο μέλος εδώ λοιπόν, κι επειδή δεν ξέρω, θα ήθελα να με κατατοπίσετε σχετικά με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω στο CB μου. Είναι θέμα τροφοδοσίας λογικά.


Καλωσορισες! Κατ αρχας πες μας ποιο μοντελο εχεις και απο που μας έρχεσαι?
Καθε φορα που αναβαλλουμε τη μαχη,
ειναι ωφελος του αντιπαλου.

Maverick1993

Καλημέρα, καλώς σας βρήκα !!! Από Ηράκλειο Κρήτης είμαι. Γεννήθηκα και μεγάλωσα όμως Χανιά. Το πρόβλημα μου είναι το εξής. Προχθες, άλλαξα μοτέρ στο CB μου γιατί στο παλιό είχε πε΄σει η συμπίεση πολλή. Το μοτέρ που έβαλα καθόταν 5 χρόνια, αλλά πήρε με την μία, απίστευτο !!!! Το θέμα είναι ότι ενώ κράτησα τα ίδια carbs, μου ρετάρει, σαν να μην τραβάει, επίσης θέλει σφίξιμο η καδένα. Να πω εδώ ότι τα carbs έχουν tps ενώ στο μοντέλο μου δεν υπάρχει, αλλά με το παλιό μοτέρ δεν είχα θέμα. Επίσης, το μόνο που δεν θυμάμαι που μπαίνει, είναι ένα σωληνάκι που βγαίνει από το ψευτοκάπακο και βγάζει αναθυμια΄σεις. Το φιλτροκούτι ε΄χει δύο υποδοχές. Σε ποια το βάζω; Και πρέπει να βγάζει τόση αναθύμιαση όντως;
Υ.Γ.: Χαίρομαι απίστευτα πολύ που βρέθηκα εδώ μέσα !!!!

Maverick1993


Spyros.L

Παράθεση από: Maverick1993 στις Μαΐου 06, 2024, 11:55:27 ΠΜΑν είμαι off topic ενημερώστε με.

Σε παραπέμπω στον @itom32 και @Alex400!

Ανοιξε νεο θεμα με το τι εχεις κανει επακριβως στην κατηγορία Τροφοδοσια
Καθε φορα που αναβαλλουμε τη μαχη,
ειναι ωφελος του αντιπαλου.